maanantai 4. tammikuuta 2016

NOPPE 7-VUOTTA!

Tänään täyttää Noppe Noppulainen 7- vuotta. Noppe on meidän vahti ja innokas harrastuskoira. Todella iloinen olen, että Nopella kolme vuotta sitten todettu aorttastenoosi ei ainakaan vielä ole aiheuttanut mitään vaivaa.
Juhlapäivän kunniaksi kaikki saivat kuivatut poronselkäluut.
Kyllä maistuu! Pippu vähän ihmettelee omaansa. Pippu alkoikin syödä luuta vasta, kun Kesse pakkoluovutti Pipun luun ja Pipulle jäi Kessen luu. Koirilla on koirien kujeet.

Tässä Pippu ja alunperin Kesse luu.
Pippu, luu ja vinkuva kissa. Annoin kissan joululahjaksi Pipulle ja Noppe sai vinkuvan valaan. Kesse sai pitkän karvaisen vinkuvan pötkylän. Ei mennyt aikaakaan, kun Noppe ja Pippu olivat suolistaneet Kessen pötkylän ja Kesse taas oli pakkoluovuttanut kissan ja valaan. Nyt Kesse on kaiken hereillä oloaikansa leikkinyt vinkuvalla kissalla vähän yli viikon. Aamulla, kun minulla kello soi, Kesse alkaa leikin välittömästi. Se on hurjaa menoa; välillä kissa laitetaan peiton alle, välillä koirien petiin. Sitten Kesse retuuttaa kyseisiä juttuja ympäriinsä ja kaikki paikat on hyrskyn myrskyn. Välillä Kesse tuo kissan minulle heitettäväksi. Tuo Kesse retuutus ei hajota mitään, mutta nyt Pippu on alkavat Kessen jälkeen ottamaan haltuunsa pedin/tyynyn yms. Ja se syö niitä! Siis tyynyliinoja, pedinpäällisiä jne. Joten nyt olen sitten joutunut laittamaan Kesselle rajat.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE KOIRILLE, KOIRAIHMISILLE JA SELLAISEKSI HALUAVILLE!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti