tiistai 22. joulukuuta 2015

Koira(n) elämää

Sitä täällä tietysti vietetään ihan joka päivä, mutta viime viikonloppuna ehkä vähän vielä tavallista enemmän. Lauantaina olimme Nopen kanssa agilitykisoissa Vantaan Ojangossa. Keravan Agilityteamin kisoista tuloksena oli kaksi reipasta hyllyä. Eipä tietysti ihmekään, kun emme oikeastaan ole kolmeen kuukauteen päässeet treenaamaan agilityä, kun olemme odotelleet JAU;n uuden hallin valmistumista.

Lauantaina iltapäivällä kävimme Pipun kanssa jo toisen kerran tiineysultrassa toteamassa saman minkä jo ensimmäisellä kerralla näimme; ei tiineyttä. Kyllä harmittaa, mutta toisaalta seuratessani eläinlääkäriasemalla toimintaa; yhtä russelia oli vapaaksi päässyt iso koira purrut pahasti mahaan, toinen koira oli tikattavana loukattuaan jalkansa, lähtipä yksi koira viimeiselle matkalleenkin...se, että koira ei tiinehdy on kuitenkin pieni murhe.

Sunnuntaina olimme Nopen kanssa Hausjärvellä NoDo;n agikisoissa. A-agilityrata tuotti tuloksen, jossa oli paljon virheitä ja yliaikaa, sij. 10/22. B-rataan olin tyytyväinen. Vain muutama sekunti yliaikaa, vitonen keppien sisäänmenosta, joka oli todella vaikea. Nyt meidät on hyväksytty JAU;n virallisiksi jäseniksi ja pääsemme tammikuussa uuden uutukaiseen halliin treenaamaan. Tästä on hyvä jatkaa.

Tällä hetkellä on vähän paremmat ilmat eli on mukavampi tehdä pitkiä lenkkejä koirien kanssa. Emme kuitenkaan unohda lepäilyä.
Kesse nukkuu tyytyväisenä nojatuolissa.

Noppe toisen nojatuolin valtiaana.

Siirsin nämä nojatuolit ikkunan eteen ja nyt tuoleihin pääsystä käydään suorastaan kisaa. Tälläkin hetkellä yllä olevassa tuolissa nukkuu Pippu.

1 kommentti:

  1. Tiedätkös kyllä minuakin harmitti, että pentuja ei myt tullutkaan. Kun niitä niin hartaasti tehtiin. Mutta kuten sanoit on niitä murheita kaikenlaisia, paljon isompia.
    Oikein lämmintä joulun aikaa meiltä kaikilta ♡

    VastaaPoista