perjantai 10. huhtikuuta 2015

BeBe kasvaa & kehittyy

BB (Black Beauty) eli nykyään kotoisammin BeBe kasvaa huimaa vauhtia sunnuntaina kolmiviikkoispunnituksessa painoa oli jo yli kilo. Yöt BeBe nukkuu emänsä kanssa pentuhuoneessa, mutta aina, kun olen kotona BeBe on olohuoneessa, loikoilee matrassilla tai tekee tutkimusmatkoja. Tänään alkoi BeBellä paitsi jauhelihan syönti myös madotus. Madotus alkoi myös kaikilla muillakin.  Nopella olikin viime viikolla äkkirokotus, kun huomasin, että rokotus menossa vanhaksi ja agilitykisat edessä tulevana sunnuntaina.
Muutenkin tapahtumia riittää; sain ystävältä ja työtoverilta Tarjalta koirille tuliaisiksi säkillisen pehmoleluja. Kiitos niistä! 
 Kesse ilakoi uuden vinkusammakon kanssa. Pippu kylläkin poisti vinkuosan jo samana päivänä.
 Nopen käsittelyssä kyytiä saa jellona
 Puntarilla yli kilo söpöä koiraa.
 Beben ensimmäinen visiitti olkkariin. Pippu kiinnostui heti
 Kuvia maanantailta


 Tässä BeBestä ihan tuore kuva.
Pippu on BeBelle ihan ykköshoitaja. Kesse kävi yhden kerran katsomassa ja totesi, että eipä juuri kiinnosta. Noppe sentään tarkistaa BeBen aina, kun se tuodaan olkkariin

Tälläkin hetkellä Heta makaa minun kainalossani ja Pippu Beben vieressä. Hetan on jo selvästi ryhtynyt ottamaan etäisyyttä.
Maailma on avoinna. Beben uusi koti on Hämeenlinnassa maatilalle ja kutsumanimekseen tulee Leevi.

2 kommenttia:

  1. Ompas aika köllikkä! Meillä viis viikkoiset painaa 1100-1300g... :) Tosin niitä on 4 ja syntymäpainot oli 110-170g.
    BeBe on hurmaava! Ja Pippu ihana isosisko <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan! BeBe on aika köllikkä! Saas nähdä paljonko sunnuntaina on puntarissa, kun neljä viikkoa tulee täyteen. Pippu on tosi mainio, leikittääkin jo BeBeä kivasti. On tosi mukavaa muutenkin, kun on tuo koiralauma BeBen elämässä. Tulee vähän laajempaa kokemusta.

    VastaaPoista