perjantai 24. huhtikuuta 2015

Beebo Leevi seikkailee

Beebolla on nyt ikää viisi viikkoa ja painoa puolitoista kiloa. Emän maito maistuu, mutta myös pentunappulat menevät. Poika painelee ympäri kämppää tyttöjen kanssa. Pippu leikkii sen kanssa kovasti ja antaa myös syödä kupistaan. Beebo syö myös Kessen ja Nopen kupista ihan suvereenisti kuin myös juo piimää Nopen kupista. Ainoa, joka ei anna kupistaan syödä on emä Heta. Heta myös muuten komentelee poikaansa vaikka tuo olisi ihan kiltistikin. Ihan niin kuin varmuuden vuoksi. Keskiviikkona Beebo oli suuressa seikkailussa; ihka ensimmäinen automatka, remppahommat Järvenpäässä, ulkoilua pikku pihalla sekä oman isän tapaaminen.
Remppatauolla.
Heta on kotioloissaan tottunut pihavalvontaan ja oli tyytyväinen päästessään postailemaan Beebon nukkuessa.
Vähänkös täällä pihalla auringonpaisteessa on hauskaa!
Remu oli hyvin kiinnostunut pojastaan.
Isä ja äiti touhuavat molemmat poikansa ympärillä.

Vähän yli kaksi viikkoa niin Heta lähtee kotiinsa ja Beebo eli Jangrunnel Aurelio Zen, tulevalta kutsumanimeltään Leevi omaansa.
 

2 kommenttia:

  1. Heta kuullostaa ihan äiteeltään Ingeborgilta...sekin jo varhain kertoi pennuilleen, että toisen omaa ei oteta, eikä varsinkaan ruokaa. Ingeborg on meillä viikonpäivät nyt komennellut Saara-pentua, joka nopsaan oppi tavoille=) karulta se kuullostaa omaan korvaan, mutta kelvollisia koiria on kaikista kasvanut.
    Hieno nimi hienolla koiralla!

    VastaaPoista
  2. Juu, karulta ne Hetankin kommentit kuulostaa, mutta kyse lienee koulutuksesta eikä Beebo näytä niistä rikkimenevän. Oltuaan vähän aikaa nöyrä, kirmailee taas kohta iloisesti kohti seuraavia puuhia!

    VastaaPoista