maanantai 2. maaliskuuta 2015

KOIRA(N)ELÄMÄÄ

Sitähän eletään täällä oikein laajalla rintamalla. Harvoin on koko nelikko yhdessä koolla. Tammikuun alussa, kun Heta oli meillä Remun kanssa riiastelemassa, Kesse & Pippu olivat pojan perheessä. Nyt ovat kaikki täällä!
Tässä he ovat; Pippu, Heta, Kesse & Noppe
Heta on 50 vrk tiineenä. Sitä ei kyllä uskoisi mahan koosta. Mutta ultrattu on.
Ehkä tästä kuvasta vähän paremmin näkyy. Hetahan on normioloissa super hoikka.Tässä on masu pikkasen pyöristynyt.

Lauantaina 28. päivä osallistuimme Nopen kanssa City-Belgien agilitykisoihin Vuokkosilla. Agility A-radalla 0- ratavirhettä, yliaikaa 7 sekuntia (mikä jo on meille vähän) sij. 5/9. Agility B-rata. 0-ratavirhettä, yliaikaa 0,47 sekuntia sij, 2/12!
Tässä poseeraamme Nopen kanssa keskellä kisan tuomarin Kari Jalosen ja kahden shelttikoirakon välissä B- radan palkintojen jaossa. Kuva Emmi Id.
Heti kotiin tultua Kesse- emä otti tyttärensä palkinnon ja on sitä vuoroon Pipun kanssa retuuttanut. Noppe kylläkin luovutti rotan ihan suosiolla ja kävi kisapäivän jälkeen huilaamaan. Tänään on Noppekin vähän jaksanut leikkiä tällä hauskalla Skinnerillä, jossa tyhjä pullo ratisee kivasti sisällä. Ensin olin vähän ihmeissäni, että mikäs tämä on.

Kessen jumit on saatu yhdessä fyssari Nina Sorvarin kanssa pois. Kesse on laihtunut huisisti kurkku/nappula/vesi- dieetillä ja syö B-vitamiinia & magnesiumia. Todettiin kuitenkin yhdessä fyssarin kanssa, että agilityssä Kesse taas jumuituisi, joten Kesse on nyt jäänyt agilitystä eläkkeelle.
Mutta niin kuin kuvasta näkyy nauttii suuresti leluleikeistä!

Noppe jatkaa agilitytreenausta vaikka on taas pitkä kisatauko edessä. Minä aion keskittyä koiranpentuihin enkä siksi kisaile. Pipun ilmoitan myös kesäksi agilityryhmään. Katsotaan minkälainen agikoira siitä tulee?!

P.S. Kessellä on kyllä aistit ja vaistot ihan omaa luokkaansa. Kuin olisi lukenut yllekirjoitetun agilityeläköitymisen, Kesse kävi viime iltayöstä kaivamassa agilityrepusta agilitynpalkkiolelunsa vinkuvan nyrkkeilykissan! Kesse on sitä aina himoinnut, mutta tiennyt, että sitä ei käytetä kuin aksassa. Nyt ei ole laskenut lelua suustaan lainkaan muuta kuin tuodakseen sitä heittättäväksi.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut! Ja eiköhän se Hetan massu vielä pikkusen kasva=) jännää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! Kyllä se pikkusen kasvaa koko ajan ja pääasia on, että Heta voi hyvin!

    VastaaPoista