maanantai 1. lokakuuta 2012

Agilityä...
Agilityn kesäkausi päättyi meillä IHAH ry:ssä viime viikolla ja tänään alkaa talvi/sisäkausi. Mutta vielä viime viikkoon.
Maanantaina teimme Nopen ryhmässä rataa, jossa oli erilaisia hyppy/putkiyhdistelmiä. Keli oli märkä ja pimeä (toki kentällä on valo). Meidän ryhmässämme on koiria, jotka ovat kesän aikana treenautuneet kisakuntoon ja ne tekivät rataa kuin ohjukset. Sitten oli toista laitaa edustavia koiria; putket olivat mustia, märkiä... eli ei menty yhteenkään putkeen. Noppe edusti hyvää keskikastia; aluksi minä vähän törmäilin koiran eteen jne. Mutta Noppe teki hyvän suht nopean radan suorittaen kaikki esteet. Olin tyytyväinen, Noppehan on varsinaisesti harrastanut lajia vasta vuoden verran. Tietysti monet koirat treenautuvat vuodessa vaikkapa kisakuntoon, mutta niillä on "pätevämmät" ohjaajat.
Keskiviikkona Kessen ryhmässä oli myös rata; alla oleva tämän vuoden 2012 Agilityn MM-kisojen harjoitusrata.Kisat pidetään tällä viikolla Tsekeissä, mutta harjoitusrata julkaistiin viime viikolla. Radalla ovat mukana kaikki agilityesteet; rata alkaa oikeasta alanurkasta 1. hyppy, 2.kepit, 3. putki, 4. pöytä, 5.Pituus, 6. A-este, 7. hyppy (vasen alanurkka) 8. Puomi, 9. Hyppy, 10. Keinu, 11. Putki, 12. Rengas, 13. Hyppy, 14. Pussi, 15. A-este, 16. Muuri, 17. Hyppy. Tähän järjestykseen loistava ohjaajamme Eilan meille radan laati.
Meillähän olikin Kessen kanssa sellainen ilottelu; nopeaa, tarkkaa, virheetöntä! Tämä siis Kesseltä, minäkin selvisin melko pienin virhein ja olin niin nopea kuin pystyin! Aivan mahtavaa! Onneksi tuli lähdettyä vaikka ensin mietin, että oloni on melko flunssainen.

 http://www.agility2012.cz/static/docs/TrainingCourse.jpg

 Agilityn tällä viikolla pidettävien MM-kisojen harjoitusrata


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti