tiistai 30. lokakuuta 2012

HEHKUTUSTA!

Välillä ihmisen elämä on haasteellista/raskasta niin työssä kuin yksityisissäkin ihmisuhteissa...Mutta ainakin minulle Kesse ja Noppe tarjoavat sellaisen lohdun ja ilon, että niiden voimalla jaksan eteenpäin! Kesse ja Noppe ovat aina valmiina leikkiin, ulkoilemaan, saunomaan, seurustelemaan muuten vaan...Mikä riemu on aina vastassa ulko-ovella tuli sitten roskista viemästä tai myöhäisen iltavuoron jälkeen!

Helsingin Mustikkamaa Korkeasaaren vieressä on mainio kävellä ympäri koirienkävelytysvyön kanssa. Tietysti mentiin joitain pätkiä myös ihan hiekkarantaa pitkin.
 Keppiä tuodaan minulle usein "stereona". Koirat nauttivat saadessaan painella pitkin rantaa.
Riemulla ei useinkaan ole rajoja!

Pihisten facebooksivuilla on kirjoiteltu monistakin asioista, mutta tässä pari minulle mieleenjäänyttä; pihisten karvanlähtö ja miten/mitkä lelut kestäisivät pihiksillä.
Vasemman puoleinen karvakasa on Nopesta  ja oikean puoleinen Kessestä. Tälläinen tulos saatiin furminaattorilla, jota minä kutsun "skrapaksi". Se, kun on melko tehokas raastin, mutta meillä molemmat koirat tykkäävät!
Tässä vielä Kesse ja karvakasansa. Kesse nauttii kaikesta "hoidosta"; pyyhkeellä pyyhkimisestä, kynsien leikkuussa se heittäytyy sohvan nurkkaan ja sulkee silmänsä. Kesse myös odottaa, että hoidoissa tarjotaan riittävä määrä virvokkeita eli namuja. Kesse on aina sitä mieltä niin tässäkin kuvassa, että namuja ei koskaan ole tarpeeksi tarjolla!
Tässä lelu; Kong Wubba, joka tulevana keväänä täyttää neljä vuotta! Melko kärsineen näköinen, koska on päivittäin käytössä; Noppe yksikseen paiskoo sitä lattiaan ja heittelee ympäriinsä, yhdessä koirat repivät ja raastavat sitä vaikkapa niin, että toinen on sohvalla ja toinen lattialla. Lisäksi Wubassa on jäljellä vielä "vinkuva osa", jota Kesse soittelee silloin tällöin!
Olimme mukana myös viimeisillä pääkaupunkiseudun pihistreffeillä. Tässä Kesse nuorison kanssa.

Lokakuun alussa alkoi agiyhdistyksemme sisätreenikausi. Me treenaamme hallissa Malmilla maanantaisin klo 20.30- 21.30 molempien kanssa samassa jatko 1-ryhmässä. Jos päättyi meiltä kesäkausi hyvissä merkeissä, on myös talvikausi alkanut mainiosti. Kesse on treeneissä ihan liekeissä, suorastaan "hinkuu" aina esteille. Kessen vauhti on kova ja hypyt todella korkeita! Minähän en tahdo pysyä mukana. Eilen oli varsin vaativa "jatkuvien" valssien esterata ja välillä otettiin putkista vauhtia. Hiki tuli, mutta treeni oli tosi hyvää. Noppe antaa minulle enemmän pyörimisaikaa ja meidän "valssimme" sujuivatkin suht sulavasti. Sivupisteenä olivat kepit, jotka alkavat Kessellä olla jo varsin hyvin hallussa ja Nopenkin kanssa edistymme hyvää vauhtia. Kyllä oli taas hyvä mieli, kun eilen illalla kotiin ajelimme! 


5 kommenttia:

 1. Koirat on kyllä hyviä terapeutteja; vaikka maailma runnoo ja näyttää nurjan puolensa, koirilta saa aina positiivistä energiaa...

  VastaaPoista
 2. Kyllä se näin on! Aina (38 vuotta)olen sen tiennyt, mutta nyt se on taas tullut ihan konkreettisesti iholle.

  VastaaPoista
 3. Blogihaaste
  http://pihakoiranooa.blogspot.fi/2012/11/elva-tolva-luppakorva.html

  VastaaPoista
 4. Mitä tekisimmekään ilman pihiksiä? Karvan määrä senkun lisääntyy vaan huushollissa ja tuo Furminaattori on meilläkin hankintalistalla! Huikea määrä karvaa!! Ei tarvisi ihan joka päivä sitten imuroidakaan. Minun kaksikkoni oli tänään taas ihan liekeissä. Pehmolelut on kaikki järjestään suolistettu ja vanhan kumipossun sisältä löytyi vielä ihanan paljon pumpulia. Voi niitä onnellisia pihiksen ilmeitä kun pääsivät yhdessä suolistamaan pikkupossun - pumpulia oli pitkin huushollia ja loput leviteltiin tarkasti villapeiton päälle jonka päällä vielä piti kieriä...mikäs sen ihanampaa! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Marille & Nooalle haasteesta! Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Mirva; mitä sitä todellakaan tekisi ilman pihiksiä!? Voin tosiaan suositella furminaattoria. Nyt pitäisikin kohta taas meillä skrapata koirat. Meillä tuo Noppe on suolistaja, mutta yhdessä saavat sitten revittyä monetkin lelut rikki.

  VastaaPoista