tiistai 4. elokuuta 2015

KESSE

Maailman parhaimmalla ja kauneimmalla Kessellä oli ihan oma päivänsä Pihakoirien Open Showssa lauantaina 1.8. Helsingin Rastilassa eli laatuaikaa omien ihmisten kanssa
 muiden koirien viettäessä kotipäivää.

Kessellä moniniveltulehdus on pysynyt hyvin kurissa, vain ajoittainen jäykkyys on vaivannut. Nyt Kesse on saanut kuukauden verran tehokuurina Yumove-ravintolisää, jonka on kliinisissä tutkimuksissa todettu edistävän nivelten hyvinvointia. Agilityseurakaverit olivat todenneet saman käytännössä. Kessen notkeus on selkeästi lisääntynyt, hyppii taas letkeästi sohvalle ja sänkyyn.

Ajoittain Kesse on kuitenkin haluton kävelemään ulkona muuta kuin asioiden teon verran. Kesse vain seisoo patsaana nurmikolla. Ainoa, joka saa Kesseen liikettä, on 3- vuotias pojantyttäreni. Hän ottaa remmistä kiinni, lähtee liikkeelle ja avot Kesse vaikka juoksee. Siksipä ilmoitin Kessen ja Olivian Open Showssa Lapsi ja Koira-kisaan.
Tässä Olivia ja Kesse kiertävät kehää. Tuomari Henna Keränen tarkkailee ryhmää. Kuva Ilkka Juvonen
Myös seisottaminen sujuu kuin vanhalta tekijältä vaikka ihan ensimmäistä kertaa on Olivia koirahandlerina.
Tuloksena toinen sija. Painava palkintokassi sai handlerin mietteliääksi.
Kuva Ilkka Juvonen

Nuori handleri kävi useaan kertaan teettämässä Kessellä agilityesteitä ennen päiväunille lähtöään. Niinpä mummilla oli lämmin koira lähteä ensin parikisaan Kessen ja pojanpoikansa Masin (Yacatis Marsipan Mums) kanssa.
Masi & Kesse, sopusuhtainen kaksikko

Sitten ennen kolmea oli Kessen kilpailuluokka veteraanit, joihin Kesse otti osaa ensimmäistä kertaa täytettyään keväällä kahdeksan.
Kessemussukka ravaa
Veteraaniluokan voitti Kessen mummo Nelli, toisena Taru, kolmosena Kajsa ja nelosena Kesse
Tuomari Satu Ylä- Mononen Kessestä;"Hyvä koko ja mittasuhteet, riittävän vahva pää, hyvä purenta, erinomainen runko, kepeät liikkeet" ERI4, SA

Open Showssa vallitsi leppoisa ja mukava tunnelma. Aurinkoinenkin helli tapahtumaa.
Kessen kanssa voi viettää hyvin koko pitkän päivän Open Showssa. Kesse on niin lungi daami.


Seuraavana päivänä oli samassa paikassa yhdistyksen järjestämää koulutusta, johon Pippu otti osaa. Siitä lisää myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti