maanantai 23. syyskuuta 2013

Pippu kasvaa niin, että kohina käy!

Kolmen kuukauden rokotuskäynnillä Pippu painoi 3 kiloa eli kilo oli tullut lisää saapumispainosta. Tänään olimme rokotuksilla ja painoa oli tasan 4 kiloa. Se on tasaista jos mikä! Vähän jännitin tuota punnitusasiaa. Pippu, kun syö omasta päätöksestään vain kaksi kertaa päivässä. Tämä johtuu siitä, että Pippu ei tohdi syödä useammin kuin aikuisetkaan koiramme.

Rokotuskäynnin ajankohtakin oli melko myöhäinen johtuen Kessen siirtyneestä rokotusajasta. Halusin viedä Pipun ja Kessen samaan aikaan. Kesse on nyt syönyt kortisonia 2 kuukautta ja olen saanut  "painettua" annostuksen 1/4 tablettiin, joka toinen päivä. Annostuksen pitää olla mahdollisimman alhainen, kun koira rokotetaan, koska kortisoni paitsi parantaa vaivat myös laskee vastustuskykyä.

Ell myös totesi Pipun jo vaihtaneen ylärivin etuhampaat pysyviin. Ilmankos Noppe on saanut Pipun hampaista vähän hellempää kohtelua! Mutta vain vähän.


 Paini alkaa sohvalla...
Ja jatkuu sängyllä

jatkuu...
ja jatkuu...
jatkuu...
Ja jatkuu...
jatkuu...
Kessekin käy välillä toteamassa, että ei vieläkään kunnon leluleikkiä vain painia ja taas painia.Pippu touhuaa monella saralla. Tässä "suolistettu" tyyny.
Viime viikonlopun olimme torpalla hommissa ja vieraina/duunissa olivat myös Otto ja emäntänsä Nanna.
.

 Menossa suuret kaivajaiset! Oikealla Otto, keskellä Kesse & Pippu.
Raskaat pihatyöt vaativat veronsa.
Kuningatar Kesse valtakunnassaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti