keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Talvilomailua…
Olimme ihka ensimmäistä kertaa hiihtoloman vietossa torpalla muutaman päivän viime viikolla ja kyllä nautimme kaikki! Torppahan on nyt ollut meillä neljä vuotta, mutta sinne ei mene kunnollista talvitietä eikä autolle oikein löydä hyvää säilytyspaikkaa. Nyt kuitenkin halusimme mennä katsomaan miltä torpalla näyttää, koska olimme tammikuun lopussa kaadattaneet torpan pihalta puita. Hienolta näytti!
Ensin alkuun olivat lämpötilat plussalla ja koirat saivat möyriä syvällä hangessa.

 Hiihtelimme metsässä ja koirat hiffasivat melko pian, että pihis mahtuu juoksemaan hyvin yhden suksen uraa ja näin ne säästivät jonkin verran voimia.  Kesse ja Noppe hyödynsivät myös pihalla syntyneitä/kaivettuja polkuja.

Sitten pakasti kunnolla ja hanki kantoi.

 Ei ollut riemulla rajoja, kun koirat painelivat harjuja ylös ja alas meidän hiihtäessämme ”laakson” pohjalla.Kyllä mekin nousimme mäkiä ylös ja tulimme tietenkin myös alas. Mies kutsui sitä zumbaamiseksi ja kyllä ovat reidet olleetkin melko kipeät. Illalla lämpesi torpan sauna ja otimme koirien kanssa makoisia löylyjä. Koirat nauttivat myös puiden kaadatuksesta syntyneestä lisääntyneestä pihatilasta (vanhin kaadettu kuusi laskujemme mukaan 71 vuotta)
Kessellä on myös aina omat puunjyrsintä harrastuksensa.

 

2 kommenttia:

  1. Meidän pojatkin nauttivat mökkeilystä. Juoksemista, leikkimistä, tutkimista mielin määrin. Koirien oma huvipuisto :)

    Kivoja kevätpäiviä teille!

    VastaaPoista